Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Changzhou Dingang Metal Material Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Changzhou Dingang Metal Materials Co., Ltd. / Jiangsu Senruida New Materials Co., Ltd. είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή, την επεξεργασία και τις πωλήσεις.Βρίσκεται στην πόλη Changzhou και την πόλη Huai'anΣτην επαρχία Jiangsu, ειδικευόμαστε στην κατασκευή χρωματιστών επικάλυψης αλουμινίου, επικαλυμμένων με φιλμ αλουμινίου και στην παροχή υπηρεσιών επεξεργασίας επιφανειακής επικάλυψης αλουμινίου.Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν 6 γραμμές παραγωγής επικάλυψης και επικάλυψης, μαζί με 6 οριζόντιους και κατακόρυφους εξοπλισμούς κοπής υψηλής ακρίβειας, που μας επιτρέπουν να παράγουμε μια ποικιλία προϊόντων που κυμαίνονται από εξαιρετικά λεπτά έως εξαιρετικά παχιά (0,08-6.0 mm) και σειρά από πολύ στενή έως πολύ ευρεία (10-2670 mm).

 

Τα προϊόντα μας βρίσκουν εκτεταμένες εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, της διακόσμησης, των οικιακών συσκευών, της κουζίνας και του μπάνιου, της συσκευασίας τροφίμων, του κήπου, του φωτισμού, της αυτοκινητοβιομηχανίας,διαφήμισηΜε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή και την ανάπτυξη, έχουμε δημιουργήσει μια παγκόσμια παρουσία,εξάγουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, της Νότιας Κορέας, των Κάτω Χωρών, του Μεξικού, της Βραζιλίας, της Χιλής, της Ινδίας, της Ινδονησίας, του Βιετνάμ και των Φιλιππίνων.

 

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη επιλογή επιχρίσεων, συμπεριλαμβανομένων των υψηλής λάμψης, ματ, μονοχρωματικών, πολυχρωματικών, βουρτσισμένων, ξύλινων κόκκων και μαρμάρινων επιχρίσεων.Προσφέρουμε επίσης ανάγλυφα μοτίβα όπως διαμάντι, φλούδα πορτοκαλιού, κόκκοι ξύλου και ακανόνιστες υφές, που επιτυγχάνονται με προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας με εκτόξευση.Από περιέκτες και μεταφορά με υπερ-ευρείες έγχρωμες περιστροφές σε σειρές κράματος αλουμινίου-μαγνησίου-μαγγανίου για στέγες, τα προϊόντα μας καλύπτουν διάφορα σενάρια εφαρμογής.

 

Επί του παρόντος, η εταιρεία μας απασχολεί περισσότερους από 800 υπαλλήλους, με το προσωπικό έρευνας και ανάπτυξης να αντιπροσωπεύει πάνω από το 15% του εργατικού δυναμικού.Δεσμευόμαστε στην αρχή της οικοδόμησης μιας αιώνιας επιχείρησης στην ΚίναΣας καλωσορίζουμε θερμά να επισκεφθείτε την εταιρεία μας και να καθοδηγήσετε το έργο μας,καθώς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό και αμοιβαία επωφελές μέλλον μαζί.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η εταιρεία Changzhou Dingang Metal Material Co., Ltd.Ιδρύθηκε το 2002.Είχε ως κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων μεταλλικών υλικών.

 

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή και την ανάπτυξη, έχουμε δημιουργήσει μια παγκόσμια παρουσία, εξάγοντας τα προϊόντα μας σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας,ΗΠΑ, Καναδά, Νότιας Κορέας, Ολλανδίας, Μεξικού, Βραζιλίας, Χιλής, Ινδίας, Ινδονησίας, Βιετνάμ και Φιλιππίνων.

 

 

 

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : Dingang

Αριθμός Υπαλλήλων : 800~1000

Ετήσιες πωλήσεις : 50 000 000-200 000 000

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Changzhou Dingang Metal Material Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Changzhou Dingang Metal Material Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις