Γραμμή Παραγωγής

Καταχωρημένο κεφάλαιο: 15 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια (ισοδύναμα με Yuan 95 εκατομμυρίων).

Μέγεθος επιχείρησης: Καλύπτει μια περιοχή 250,000㎡.

Εξοπλισμός και τεχνολογία: Εισαγωγή του ηλεκτρικού συστήματος ελέγχου Siemens στις γραμμές παραγωγής.

Παραγωγική ικανότητα: Μια πλήρης αυτόματη γαλβανίζοντας γραμμή παραγωγής με την παραγωγή 200.000 τόνων/έτος δύο πλήρεις αυτόματες γραμμές παραγωγής χάλυβα aluzinc με την παραγωγή 350.000 τόνοι/έτος, τρεις πλήρεις αυτόματες γραμμές παραγωγής επιστρώματος χρώματος με την παραγωγή 450.000 τόνων/έτος οκτώ προβερνικωμένες γραμμές αργιλίου με την παραγωγή 150, 000 τόνοι/έτος.

 

Changzhou Dingang Metal Material Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM / ODM

Κανένας πελάτης θέματος δεν μας χρειάζεται για να κάνει το cOem ή το ODM, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε μας.

Πολλοί πελάτες από το ευρώ, Αμερική, Καναδάς, Austrila και άλλες αναπτυγμένες χώρες που ελπίζουν εμείς να παραγάγουν τα προϊόντα με το εμπορικό σήμα τους. Είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τους και να καλύψουμε την απαίτησή τους.

 

Λόγω της προστασίας στις εμπορικές πληροφορίες μας, με το παρόν έγγραφο δεν θα μπορούσαμε να αποκαλύψουμε εμπορικά σήματα των πελατών.

 

Μας εμπιστευθείτε και συνεργαστείτε με μας, το προϊόν μας και θα σας καθιστούσε ικανοποιώ?.

 

Changzhou Dingang Metal Material Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Το Dingang θεωρεί ακόμα ότι η κινητήρια δύναμη της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης της επιχείρησης προέρχεται από την καλλιέργεια των ταλέντων. Γίαυτό δίνουμε τεράστια προσοχή στην καλλιέργεια του επιστημονικού και τεχνολογικού προσωπικού. Κάθε χρόνο θα στρατολογούσαμε τους πτυχιούχους από τα πανεπιστήμια.

Τώρα η ομάδα μας έχει περισσότερους από 700 υπαλλήλους σε δύο εργοστάσιά μας. Οι περισσότεροι από τους με τα διπλώματα πέρα από τους πανεπιστημιακούς τίτλους. Συμπεριλαμβανομένων 38 μηχανικών και του τεχνικού 170.

 

Εκπαίδευση του βαθμού Αριθμός Ποσοστό
Κύριος και ανωτέρω 42 6%

Προπτυχιακός φοιτητής

178 25%

Κατώτερο κολλέγιο

255 36%

Τεχνικό και σχολείο ικανότητας

135 19%
Άλλοι 92 13%

 

Επιπλέον, Dingang ξοδεύει ετησίως περισσότερο από 12% των συνολικών πωλήσεων στην έρευνα και την ανάπτυξη και της τεχνικής προηγμένης προσωπικό μελέτης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Changzhou Dingang Metal Material Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Αφήστε ένα μήνυμα