Να στείλετε μήνυμα
Changzhou Dingang Metal Material Co.,Ltd.
Σπίτι > Προϊόντα > Προ χρωματισμένο αλουμίνιο >
Υγεία & Φαρμακευτικά επικαλυμμένα φύλλα αλουμινίου
  • Υγεία & Φαρμακευτικά επικαλυμμένα φύλλα αλουμινίου
  • Υγεία & Φαρμακευτικά επικαλυμμένα φύλλα αλουμινίου

Υγεία & Φαρμακευτικά επικαλυμμένα φύλλα αλουμινίου

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα DINGANG
Πιστοποίηση ASTM JIS EN ISO9001 ROHS
Αριθμό μοντέλου 8011 H18
Λεπτομέρειες προϊόντων
Χρώμα:
Ασημένιο
Χειροτεχνία:
Τραβηγμένος στο κρύο
Αξία:
Σειρά 8000
Θερμότητα:
Ο
επεξεργασία επιφάνειας:
Φινίρισμα εργοστασίου
Προδιαγραφές:
Προσαρμογή
Δάχος:
9mic-22mic
Τύπος:
Ρολ
Περιγραφή προϊόντων

       

Το φαρμακευτικό φύλλο αλουμινίου χρησιμοποιείται συχνά για την εξωτερική συσκευασία φέτες κινεζικής ιατρικής, χάπια, σκόνη, κρέμα, αλοιφή κλπ.για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα της ποιότητας του φαρμάκου και η φρεσκάδα των φέτες της κινεζικής ιατρικής. Επιπλέον, το φαρμακευτικό φύλλο αλουμινίου έχει επίσης ορισμένες φαρμακολογικές επιδράσεις. Για παράδειγμα, το χλωριούχο αλουμίνιο μπορεί να αναστέλλει το Helicobacter pylori και έχει θεραπευτική επίδραση στο έλκος.Το φωσφορικό αλουμίνιο μπορεί να εξουδετερώσει το γαστρικό χυμό., να ανακουφίσει τα συμπτώματα του γαστρικού έλκους κ.λπ.

Το φαρμακευτικό φύλλο αλουμινίου είναι ένα είδος φύλλου αλουμινίου που χρησιμοποιείται συχνά στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική.Είναι μαλακό και εύπλαστο, και μπορεί εύκολα να κοπεί και να διαμορφωθεί.

 

Διαδικασία παραγωγής φύλλου αλουμινίου   

Η διαδικασία παραγωγής φαρμακευτικού αλουμινίου 8011 συνήθως πραγματοποιείται μέσω χύτευσης, ομογενοποίησης, επεξεργασίας επιφάνειας, ζεστού κυλίνδρου, ψυχρού κυλίνδρου, κυλίνδρου χαρτιού, πλύσης, τυλίγματος, αναψίξεως,και τελικά κόβοντας.

 

Υγεία & Φαρμακευτικά επικαλυμμένα φύλλα αλουμινίου 0

Προδιαγραφή της φύλλου αλουμινίου

Ονομασία του προϊόντος

Αλουμινένιο φύλλο


Αξία

8011 H18

Δάχος

0.2mm-300mm ή όπως απαιτείται

Διάμετρο

3mm-2000mm ή όπως απαιτείται

Διάρκεια

2000mm, 2440mm, 6000mm, ή όπως απαιτείται.

Τύπος

AISI, ASTM, DIN, JIS, GB, JIS, SUS, EN, κλπ.

Τεχνική

Ζεστά/ψυχρά κυλούμενα

Ανεπάρκεια πάχους

±0,01 mm


Εφαρμογή

Φόλιου συσκευασίας τροφίμων, φόλιου με ένα μόνο μηδέν, φόλιου μπαταρίας, ηλεκτρονικού φόλιου, ταινίας αλουμινίου, φαρμακευτικού φόλιου, φόλιου κλιματιστικού, φόλιου θερμικής σφραγίδας κλπ.

Συσκευή εξαγωγής

Αδιάβροχο χαρτί, και χαλυβουργία συσκευασμένη.
Ενδυμασία για όλα τα είδη μεταφοράς, ή όπως απαιτείται

Τα πλεονεκτήματά μας

1Υψηλές εμπορικές ιδιότητες: Το φαρμακευτικό φύλλο αλουμινίου έχει εξαιρετικές εμπορικές ιδιότητες που εμποδίζουν την εισροή υγρασίας, οξυγόνου και άλλων αερίων στην συσκευασία,διατήρηση της σταθερότητας του φαρμάκου και παράταση της διάρκειας ζωής του.

2Υψηλή στεγανότητα: Το φαρμακευτικό φύλλο αλουμινίου μπορεί να σφραγίσει στενά την συσκευασία φαρμάκου, εξασφαλίζοντας ότι το φάρμακο δεν θα διαρρεύσει ή θα μολυνθεί κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης ή της χρήσης.

3.Υψηλή αδιαφάνεια: Το φαρμακευτικό φύλλο αλουμινίου είναι αδιαφανές, το οποίο μπορεί να εμποδίσει αποτελεσματικά το υπεριώδες φως και να αποτρέψει τη βλάβη του φαρμάκου από το φως.

4Καλή αντοχή στη θερμότητα: Το φαρμακευτικό φύλλο αλουμινίου έχει καλή αντοχή στη θερμότητα και μπορεί να αντέξει υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της αποστείρωσης και άλλων διαδικασιών, εξασφαλίζοντας ότι η ποιότητα του φαρμάκου δεν επηρεάζεται.

5.Βιοσυμβατό: Το φαρμακευτικό φύλλο αλουμινίου είναι βιοσυμβατό, δεν απελευθερώνει καμία επιβλαβή ουσία στο ανθρώπινο σώμα κατά τη χρήση και έχει καλή απόδοση ασφάλειας.

6.Εύκολο στη χρήση: Το φαρμακευτικό φύλλο αλουμινίου είναι εύκολο στη χρήση, βολικό να μεταφερθεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα, παρέχοντας ευκολία σε ασθενείς και γιατρούς.

7.Προστασία του περιβάλλοντος: Το φαρμακευτικό φύλλο αλουμινίου μπορεί να ανακυκλωθεί μετά τη χρήση, μειώνοντας τα απόβλητα και τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

00-86-15961206328
Δωμάτιο 1203, που χτίζει 2, επιχείρηση Plaza, βόρεια οδός No.25, περιοχή Zhonglou, Changzhou, Jiangsu, Κίνα Zhixin
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε