Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Changzhou Dingang Metal Material Co.,Ltd. 86-519-81187052 robert@cnchangsong.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Εισαγωγή της διαδικασίας επεξεργασίας και επιστρώματος φύλλων εγχώριων συσκευών

Εισαγωγή της διαδικασίας επεξεργασίας και επιστρώματος φύλλων εγχώριων συσκευών

May 6, 2022

Εκτός από τα χρώμα-ντυμένα φύλλα, όλα τα εξωτερικά καλύπτοντας μέρη των οικιακών συσκευών πρέπει να χρωματιστούν προτού να γίνουν τελειωμένος - προϊόντα, ώστε να βελτιωθούν η ζωή υπηρεσιών και οι διακοσμητικές ιδιότητες των μερών χάλυβα στις οικιακές συσκευές.

 

Βελτιώστε τη ζωή υπηρεσιών των μερών χάλυβα στις εγχώριες συσκευές

Όλα τα μέρη χάλυβα είναι οξυδωμένα και σάπισαν στον αέρα λόγω της επαφής και της διείσδυσης με τα διαβρωτικά μέσα (Ο2, H2O, CI, κ.λπ. Στον αέρα) έως ότου χάνουν την αρχική μηχανική δύναμή τους. Προκειμένου να καθυστερηθεί το περιστατικό της διάβρωσης, η πιό κοινή μέθοδος είναι να εφαρμοστεί ένα οργανικό επίστρωμα στην επιφάνεια των μερών χάλυβα για να απομονώσει τα μέρη χάλυβα από το διαβρωτικό μέσο και να διαδραματίσει έναν ρόλο στη φυσική προστασία.

 

Διακοσμητικός

Μέσω της εφαρμογής του οργανικού επιστρώματος, την κρύα και μονότονη εμφάνιση του πιάτου χάλυβα μπορεί να αλλάξουν εντελώς. Το οργανικό επίστρωμα μπορεί να χρηματοδοτήσει το πιάτο χάλυβα με τα διάφορες χρώματα και τις συστάσεις για να καλύψει τις αισθητικές απαιτήσεις.

 

Διαδικασία επεξεργασίας φύλλων εγχώριων συσκευών

Η συμβατική διαδικασία επεξεργασίας των μερών χάλυβα εγχώριων συσκευών είναι ως εξής:

 

Ρυθμίζοντας - που φωσφοριούν - ψήσιμο και θεραπεία ξήρανσης ξεπλύματος επιφάνειας αφαίρεσης λίπους κουράς - που σφραγίζει - - που ξεπλένει - - παθητικότητα (σφράγιση) - - επίστρωμα σκονών -

 

Διαδικασία αφαίρεσης λίπους

 

Υπάρχουν δύο συνήθως χρησιμοποιημένες διαδικασίες αφαίρεσης λίπους: Αλκαλική βασισμένη στο νερό αφαίρεση λίπους και αφαίρεση λίπους οργανικών διαλυτών.

Αλκαλικός πράκτορας νερού που αφαιρεί το λίπος: Ο αλκαλικός χημικός αφαιρώντας το λίπος παράγοντας είναι σε επαφή με την αντιοξειδωτική ταινία πετρελαίου στην επιφάνεια

Από το πιάτο χάλυβα από τον ψεκασμό, το βούρτσισμα, τη βύθιση, την ηλεκτρόλυση, κ.λπ. Και έχει έναν φυσικό και μια χημική αντίδραση να αφαιρέσει

Αντιοξειδωτική ταινία πετρελαίου και το υπόλειμμα άνθρακα που προσροφάται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής του πιάτου χάλυβα. , Σκόνη σιδήρου και άλλη

Τα ξένα αντικείμενα αφαιρούνται.

Οι συνήθως χρησιμοποιημένοι αλκαλικοί αφαιρώντας το λίπος πράκτορες γίνονται με τη διάλυση των αλκαλιμεταλλικών αλάτων όπως NaOH, NA2CO3, Na3PO4

Και άλλα σύνθετα μέσα επιπολής στο νερό στην αναλογία Και η αλκαλική αντίσταση της οργανικής ταινίας, η αλκαλικότητα Degreaser

Πρέπει να μειωθείτε συγκρατημένα. Κατά λειτουργία, την πετρέλαιο είναι γαλακτωματοποιημένο σε ένα Milk-Like μίγμα-γαλάκτωμα μέσω της διείσδυσης, διήθηση,

Μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος και διασπορά της ταινίας πετρελαίου, και ακαθαρσίες περικαλυμμάτων όπως η σκόνη άνθρακα και η σκόνη σιδήρου, και τα φύλλα το πιάτο χάλυβα και

Εισάγει τη λύση αφαίρεσης λίπους για να επιτύχει την αφαίρεση λίπους και τον καθαρισμό.

Οργανικός διαλύτης που αφαιρεί το λίπος: Το ελαιούχο κομμάτι προς κατεργασία μετάλλων τοποθετείται στον ατμό του τριχλωροαιθανίου, του τριχλωροαιθυλενίου, κ.λπ. Για να αφαιρέσει την ταινία πετρελαίου από την επιφάνεια μετάλλων. Με τη διάλυση και την αραίωση του προληπτικού πετρελαίου σκουριάς με τους οργανικούς διαλύτες, το πετρέλαιο με το υψηλό ιξώδες μειώνεται σε ένα πολύ χαμηλό ιξώδες, έτσι ώστε το πετρέλαιο και η επιφάνεια μετάλλων χαλαρώνονται, και πλένονται έπειτα μακριά από το διαλύτη που περιβάλλει το. Προκειμένου να ενισχυθεί η επίδραση διάλυσης, ο υπερηχητικός καθαρισμός είναι συχνά συμπλήρωση. Όταν η επιφάνεια του επιψευδαργυρωμένου/??????????? γαλβανισμένου αποτύπωμα-ανθεκτικού πιάτου χάλυβα είναι ελαφρώς λεκιασμένη, μπορεί να σκουπιστεί με ένα καθαρό μαλακό ύφασμα που βυθίζεται στην αιθανόλη ή την προπανόλη για να επιτύχει την επίδραση της απολύμανσης και του καθαρισμού.

 

Φωσφοριώντας διαδικασία και βασική αρχή

Η φωσφοριώντας επεξεργασία πρόκειται να τοποθετήσει το μέταλλο που αντιμετωπίζεται σε μια φωσφοριώντας λύση, και μια πυκνή χημική ταινία μετατροπής διαμορφώνεται στην επιφάνεια μέσω της αντίδρασης Dihydrogen του φωσφορικού άλατος και του μετάλλου στη φωσφοριώντας λύση ως χημική προεπεξεργασία για τον ψεκασμό των οργανικών επιστρωμάτων. Η μέθοδος επεξεργασίας ψεκάζει συνήθως ή βυθίζει.

Να φωσφοριήσει των οικιακών συσκευών είναι κυρίως βασισμένο να φωσφοριήσει τύπων ψευδο-μετατροπής, και πολύ να φωσφοριήσει τύπων μετατροπής μικρού ποσού χρησιμοποιείται (μόνο εφαρμόσιμος στα φύλλα ψυχρής έλασης). Το πρώτο έχει την καλή αντίσταση προσκόλλησης και διάβρωσης, ενώ το τελευταίο έχει την καλύτερη δυνατότητα επεξεργασίας και τον πιό σύντομο χρόνο επεξεργασίας, και είναι κατάλληλο για τις γρήγορες γραμμές συνελεύσεων.

Να φωσφοριήσει μπορεί να μετατρέψει τη δραστηριότητα της επιφάνειας μετάλλων σε ένα ελάχιστο, και να μειώσει την επόμενη αντίδραση διάβρωσης σε ένα ελάχιστο.

Να φωσφοριήσει τις ταινίες μπορεί να παρέχει μια «τραχιά επιφάνεια» στο μέταλλο, που παρέχει ένα καλό δάγκωμα στο χρώμα ή άλλες οργανικές ταινίες και που ενισχύει την προσκόλλησή τους. Οι ισοδυναμικές και μονώνοντας ιδιότητες της ταινίας φωσφιδίων εμποδίζουν τη διάδοση διάβρωσης κάτω από-ταινιών του οργανικού επιστρώματος.

Το γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα έχει την καλή εκτέλεση διάβρωσης αντι-διατρήσεων λόγω της θυσιαστικής προστασίας ανόδων του στρώματος ψευδάργυρου μετά από το επίστρωμα. Το φύλλο ψυχρής έλασης μπορεί να διαμορφώσει Me2Fe (PO4) 2·4H2O κρύσταλλα με την άριστη αλκαλική αντίσταση λόγω της περιεκτικότητας σε Φε στη να φωσφοριήσει ταινία. Υπάρχει έτσι ένα πλεονέκτημα στην παρεμπόδιση της διάδοσης της διάβρωσης κάτω από την ταινία.

 

Κοινές διαδικασίες και βασικές αρχές ψεκασμού

Η ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη διαδικασία ψεκασμού στην κατασκευή εγχώριων συσκευών είναι ηλεκτροστατικό επίστρωμα σκονών. Η ηλεκτροστατική μέθοδος επιστρώματος σκονών χρησιμοποιεί την επίδραση επαγωγής του υψηλής τάσεως ηλεκτρικού πεδίου, έτσι ώστε το επίστρωμα σκονών και το αντικείμενο που ντύνονται προκαλούνται και χρεώνονται με τις αντίθετες δαπάνες αντίστοιχα, και το επίστρωμα σκονών προσροφάται στο αντικείμενο που ντύνεται, και έπειτα το αντικείμενο που ντύνεται τοποθετείται σε έναν φούρνο ψησίματος για την ξήρανση. Ψημένη ισοπεδώνοντας ταινία. Τα θερμοπλαστικά επιστρώματα σκονών πρέπει μόνο να λειωθούν και να ισοπεδωθούν, ενώ τα Thermosetting επιστρώματα σκονών πρέπει να διασυνδεθούν και να θεραπευτούν για να διαμορφώσουν μια ταινία μετά από να ισοπεδώσουν.

 

 

Πλεονεκτήματα του ηλεκτροστατικού επιστρώματος σκονών

Η επιφάνεια του ντυμένου αντικειμένου μπορεί να ψεκαστεί άμεσα Είναι κατάλληλο για την ταινία επιστρώματος με ένα πάχος 50-150 Μm, το πάχος της ταινίας επιστρώματος είναι ομοιόμορφο, και δεν είναι εύκολο να κρεμήσει Έχει την ισχυρή προσαρμοστικότητα στο ντυμένο αντικείμενο και μπορεί να ψεκαστεί με τα διαφορετικές μεγέθη και τις μορφές του ντυμένου αντικειμένου, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων της σωλήνωσης Η ισχυρή προσαρμοστικότητα στα διάφορα επιστρώματα σκονών, τα επιστρώματα σκονών μπορεί να ανακυκλωθεί, και το ποσοστό χρησιμοποίησης των επιστρωμάτων είναι υψηλό.